Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

image

Ποιοι Είμαστε

Το innoview.gr από το 2010 δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και νέων τεχνολογιών και πλαισιώνεται από στελέχη έμπειρα στο χώρο του διαδικτύου και με ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των πελατών του.

Όραμα

Η εμπειρία μας στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε! Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και θα εκπληρώνουν τους στόχους τους.

Είμαστε κοντά σε εκείνους που κατανοούν ότι το μέλλον βρίσκεται στο διαδίκτυο.

image

Ποιοί Είμαστε

Το innoview.gr από το 2010 δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και νέων τεχνολογιών και πλαισιώνεται από στελέχη έμπειρα στο χώρο του διαδικτύου και με ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των πελατών του.

Όραμα

Η εμπειρία μας στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και οι γνώσεις μας στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε! Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και θα εκπληρώνουν τους στόχους τους.

Είμαστε κοντά σε εκείνους που κατανοούν ότι το μέλλον βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Η ομάδα του innoview.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των πρωτοποριακών υπηρεσιών διαδικτύου από το 2010 με την ίδρυση της εταιρείας INNOVIEW, όπου μέσα από την ιστοσελίδα μας innoview.gr προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες για όλους. Από το Μάρτιο του 2015 διαχωρίζεται, με γνώμονα και προτεραιότητα όλους εσάς, το τμήμα B2B που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις σε εταιρείες, επιχειρήσεις ή συλλόγους και οργανισμούς, δημιουργώντας την Oceancube.

Στοχεύουμε σε νέες αγορές και καινοτομούμε με νέες υπηρεσίες!
Το innoview.gr είναι μια πλατφόρμα κατοχύρωσης και διαχείρισης domain names, παροχής υπηρεσιών hosting, email, πιστοποιητικών SSL, καθώς και αποστολής μαζικών μηνυμάτων SMS και αποστολής newsletter.
Παράλληλα, η Oceancube σας προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής εξειδικευμένων και απόλυτα εξατομικευμένων e-shop και website, καθώς και applications για κινητές συσκευές και facebook, διάφορες ειδικές λύσεις cloud με τη λογική του Software as a Service (SaaS) και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως website review και διαφημίσεις.

Ο συνδυασμός του innoview.gr και της Oceancube σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία πληθώρα ολοκληρωμένων υπηρεσιών με εξαιρετική και φιλική υποστήριξη.

Όλοι εμείς στο innoview.gr πιστεύουμε στην φράση:

Νέες τεχνολογίες αιχμής. Απλά, Ευέλικτα, Δημιουργικά!

Απλά: μέσα από ένα απλό περιβάλλον μπορείτε να πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και να μάθετε για αυτές ενώ όλες οι υπηρεσίες μας είναι κατανοητές χωρίς κρυφά γράμματα και επιπλέον χρεώσεις

Ευέλικτα: προσφέρουμε όλες μας τις υπηρεσίες με τέτοιο τρόπο ώστε ο πελάτης μας να είναι πάντα ευχαριστημένος και να μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά μιας υπηρεσίας που έχει ήδη αγοράσει, εφόσον έχουν αλλάξει οι ανάγκες του

Δημιουργικά: πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε δημιουργικοί και να προσφέρουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εταιρικό προφίλ σε μορφή pdf

Έντυπο της υπηρεσίας inSMS σε μορφή pdf

Έντυπο της υπηρεσίας inNewsletter σε μορφή pdf

Έντυπο των υπηρεσιών για Resellers σε μορφή pdf

Εταιρικό προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο LinkedIn

Εταιρικό προφίλ σε μορφή βιβλίου στο FlipSnack

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φιλοξενία +

  Τα καλύτερα hosting της αγοράς

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • inSMS +

  Η εύκολη και οικονομική υπηρεσία αποστολής μαζικών μηνυμάτων SMS

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 1
 • 2
 • 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ

Το innoview.gr συνεργάζεται με πολλές εταιρείες του διαδικτυακού κόσμου και υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό από οργανισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ